Wie ben ik?

Vanuit 30 jaar ervaring met ontspanning, zelfheling en herstel heb ik mijn eigen methode geschreven. Voor mij heeft het puzzelen cirkels rond gemaakt en voelt het als mijn roeping om deze geleerde kennis te delen.


De herstelmethode begint bij ieders eigen basis. De basis van ons bestaan begint eigenlijk al voor de conceptie. Misschien heb je er nooit over nagedacht, maar weet dat verborgen blokkades al vroeg in onze ontwikkeling (zelfs tijdens zwangerschap en geboorte) ontstaan kunnen zijn. Als je dit niet weet of dit nooit vanaf je eigen basis hersteld hebt dan blijft je hele systeem klachten geven totdat je er bewust iets mee doet. Het herstellen van deze verborgen of bewuste blokkades is een mooi traject met een waardevol resultaat voor jezelf en/of je kind.


Een aantal jaar geleden kwam er een vraag van andere behandelaars  en therapeuten of ik de kennis wilde delen.  Dit heeft me doen besluiten om een scholing op te zetten vanuit mijn geschreven werkmethode. De scholingen van deze methode kan naadloos aansluiten bij andere expertises met een mooi resultaat als extra verdieping voor cliënt en behandelaar.


"Simone van Berkel-Stam"

Mijn geschiedenis

Mijn inspiratie om naast de yoga verder te zoeken naar oplossingen waren vooral de kinderen en volwassenen die graag buiten de maatschappelijke lijntjes kleuren. De spanning van buiten de lijntjes kleuren pikte ik feilloos op en daar wilde ik graag iets meedoen.


Lesgeven in Yoga was jarenlang mijn passie en toch voelde ik dat er veel meer mogelijk en nodig was om ontspanning blijvend te laten worden voor al mijn cliënten. Dat heeft me doen besluiten door te studeren om nog meer kennis te vergaren.


Met al deze opleidingen ben ik inmiddels tot de conclusie gekomen dat het van belang is eerst je eigen basis op een natuurlijke manier te herstellen waarna het makkelijker is om de diverse spanningen bij jezelf te herstellen.


Graag tot ziens

2017

2015

2010

2010

2005

2004

2003

1999

1997

2001

tot

1991

opleiding Touch of Matrix


opleiding Regenesis, natuurgeneeskundig therapeut

HBO- Coaching

opleiding Reconnectie Healing 

opleiding Hatha Yoga instructrice

Opleiding Zwangerschapsmassage

Start Yogastudio De Berk

Opleiding Zwangerschapsyoga en Babymassage


2e kind geboren

Opleiding Kinderyoga

werkzaam als kraamverzorgster waarbij mijn fascinatie voor zwangerschap en geboorte nog meer gewekt is.